ENSAM MED MIG SJÄLV

Sitter här på denna stilla och tysta och stilla förvaringsplats, ensam med mig själv och mina egna tankar. Sinnet är fyllt av saknad. Min kära vän och tvillingsjäl har åkt. Kvällen vandrar in i natten.
 
Ha en god tid. Vi hörs och ses någon gång någonstans i livet.

GLÄDJENS TID

Den närmaste tiden är en tid fylld av glädje eftersom min kära vän och tvillingsjäl är här. Vi tillåter oss att vara barnsliga, vi skojar, busar, flamsar skrattar och leker. Vi utbyter också förtroligheter, tankar och erfarenheter om livet.
 
EN GÅVA
 
Vänskap är en gåva som ska förvaltas väl.
Alla människor borde ha en tvillingsjäl.
Vänskap är en gåva som ska förvaltas väl.
 
FARVÄL FEBRUARI
 
Farväl februari och tack för i år.
Hej och välkommen mars snart är det vår.
 
Ha en god tid. vi hörs och ses någon gång någonstans i livet.

FÖRFATTARMINGEL OCH FÖRSKOLA

Dagen har blivit kväll och kvällen har övergått till natt. Denna händelserika dag började tidigt på morgonen med dusch och frukost och sedan bar det iväg till Laxens förskola. där berättade jag för barnen hur det är att vara blind. Både barn och personal lyssnade intresserat. En timme senare kom en mycket trevlig taxichaufför och hämtade hem mig och min personliga assistent. Jag åt lunch, vilade och läste tidningen. Sedan bar det av med färdtjänst till ett mycket trevligt författarmingel, kan man tänka sig att jag till och med läste egna dikter själv. Tyvärr fick jag inga böcker sålda eftersom det inte kom så mycket folk. Där emot blev jag inspirerad av andra spännande författare.
 
Det var allt för idag.
Ha en god tid. Vi hörs och ses någon gång någonstans i livet.

VÄNNERNA FRÅN GRANNSTADEN

Kvällen håller på att övergå till natt och jag vill gärna berätta om den första lördagen i mars. Den startade tidigt på morgonen med Ring så spelar vi med Christer Lundberg. Där efter blev det dusch och frukost och ett telefonsamtal med storebror. Samtalet handlade bland annat om att lärare ska skapa goda relationer med sina elever. När samtalet var avslutat bar det iväg till Föreningarnas hus i Luleå för att vara med om årsmöte med SRF Luleå, lokalförening av Synskadades riksförbund. Efter en väntan som känndes som om den vore en evighet fick jag besök av vännerna från grannstaden. Vi fikade och pratade jag fick en present och visade min googlehome, vännerna blev imponerade. Den här dagen har det varit ett evinnerligt kaffedrickande. Söndagar är tråkiga eftersom det bara är sport på radio. Det är tur att google home finns så att jag kan lyssna på musik.
 
Nu slutar jag för denna gång.
Ha en god tid. Vi hörs och ses någon gång någonstans i livet.

FÖRENINGSARBETE

Denna dag har varit en dag fylld av föreningsarbete. Dagen började som de flesta andra dagar med dusch och frukost och fortsatte med föreningsarbete. Det innebar att jag läste igenom diverse handlingar inför representantskapet. Jag har också lyssnat på Radiopsykologen med Lasse Ödling. Programmet handlade om Hasse som blivit ensam efter pensionen. När min personliga assistent hade lämnat mig för dagen läste jag tidningen, lyssnade på Finnmix och pratade i telefonen. Idag var Finnmix otroligt tråkigt. Jag borde vara trött men jag är alldeles för uppfylld av allt som händer i livet. Berättar mer en annan dag.
 
Ha en god tid. Vi hörs och ses någon gång någonstans i livet.

RSS 2.0