allmänt

Kära bloggare!

Det har gått en tid sedan jag skrev. Men jag håller på att slutredigera min ungdomsroman. Nog sagt om den tills vidare.

När jag läste min bok Alla har något att berätta- berättelsen som skrev sig själv, blev jag mycket glad när jag upptäckte att det var en mycket bra talboksinläsare vid namn Anna Döbling. Det visade sig att hon är en skicklig vissångerska som skriver text och musik själv. Jag kunde naturligtvis inte låta bli att köpa hennes skiva. Den heter Anna Döbling och kan varmt rekommenderas.

USA har fått en ny president. Jag önskar Barack Obama lycka till. Jag hoppas att han får leva länge.

bokrecension

Det kommer så många minnen när jag läser Mina två liv av Ulf Bergström.
En silvergrå trampbil med ratt och handbroms och med namnet Ulf längst fram på motorhuven, det var min stolthet när jag var fyra år. Så börjar boken Mina två liv. Boken är en sann berättelse om en liten kille från Malmberget som ibland får följa med taxichaufförerna och fika. Den lilla killen växer upp och får diabetes. Vilket innebär att han måste ta insulinsprutor varje dag. Ulf blir äldre och börjar arbeta på LKAB. Han engagerar sig också i olika idrottsföreningar. Mitt i detta aktiva liv drabbas Ulf av synskada på grund av sjukdomen. Han utbildar sig till socionom.
Boken är en stark berättelse om hur det är att plötsligt bli beroende av andra och att ständigt känna sig kränkt.
Tyvärr är boken inläst med syntetiskt tal men den kan ändå varmt rekommenderas.

blandat bandat

Hej Bloggare och andra som eventuellt läser detta inlägg.Det har gått en tid sedan jag skrev.
Det var med mycket självkritiska öron jag lyssnade på min bok Alla har något att berätta- berättelsen som skrev sig själv. Jag blev mycket glad när jag hörde vilken suverän inläsning Anna Döbling hade gjort.Hennes röst är mycket behaglig att lyssna till. Nog sagt om boken för tillfället.

Jag har ont i en höft och därför sover jag dåligt på nätterna. Känner mig trött och grinig.

Det var allt för idag.

tankar om allt möjligt

Hej Alla bloggare och andra som eventuellt läser mina inlägg.

Det har gått några dagar sedan jag skrev men det har hänt en del. Jag har varit till staden och anskaffat en ny skrivare den gamla fick pension.

Igår ringde min vän, min beskyddare och min glädjespridare. Vårt långa samtal kom att handla om allt möjligt. Vi pratade om böcker, om teveprogram, om radioprogram och teater. Det är underbart att jag äntligen fått kontakt med honom.

RSS 2.0