FYLLD AV FÖRVÄNTAN

Detta är dagen när det bär av med buss till favoritstaden Skellefteå och där ska jag vandra i en hjälpmedelsdjungel tillsammans med andra synskadade. I denna djungel hittar jag förhoppningsvis en mobiltelefon med knappar, appar och tal. Telefoner och, ljud och olika ringsignaler har alltid fascinerat mig och tänk om jag får träffa en vän och glädjespridare från förr i tiden.

Både kroppen och hjärnan är lite trötta eftersom de varit uppe tidigt de senaste dagarna. Berättar mer om resan en annan dag.
Ha en god tid. Vi hörs och ses någon gång någonstans i livet.

DET VAR LÄNGE SEDAN

Det var ett bra tag sedan jag skrev  beroende på att jag skriver så mycket annat just nu. I  skrivandets stund finns det mycket att se fram emot. Snart bär det av till favoritstaden där jag ska vandra i en hjälpmedelsjungel tillsammans med andra synskadade och i denna jungel hittar jag förhoppningsvis en lämplig telefon för en blind enhandsanväändare som jag är. Jag ska också träffa en litteraturkonsulent från regijon Norrbotten denna person kan förhoppningsvis hjälpa mig vidare i drömmen om att ge ut en ungdomsbok. Ett möte med redaktionen på taltidningen finns också på min agenda. Inom kort träffar jag också min kära vän och tvillingsjäl som jag har lärt känna sedan sist jag skrev.
 
Det var lite om vad jag sysslar med nu för tiden.
Ha en god tid. Vi hörs och ses någon gång någonstans i livet.

RSS 2.0