MIDSOMMARUTFLYKT

Det är tomt, tyst och stilla här på förvaringsplatsen sedan barndomsvännen har åkt och lämnat mig ensam med den stora saknaden. Vår trevliga samvaro började på torsdagen med god mat och mycket prat om livet. På midsommaraftonen gjorde vi en utflykt till Kolarens kafé, i Karlsvik, utanför Luleå. Där njöt vi av god mat och en avslappnad och trevlig stämning. I detta mysiga, gamla hus var stolar, bord, golv, tak och väggar tillverkat av trä. Man kan verkligen säga att det där huset har en själ. Det kändes som om det sa "Tack och välkomna åter". Dagen därpå var det dags för ytterligare en utflykt. Denna gång gick färden till restaurang Alcatraz. Där åt vi god thaimat men stämningen var inte alls lika trevlig.

Detta var allt för den här gången.
Ha en god tid. Vi hörs och ses någon gång någonstans i livet.

SOMMARSVALAN

Hej min vilsna sommarsvala och välkommen in i mitt liv.
Här hos mig ska du alltid vara.
Mitt hem är ditt bo.
Här finns glädje, hopp, förväntan och framtidstro.
Här finns kärlek, trygghet, lugn och ro.

DET FINNS SÅ MÅNGA TANKAR

Det finns så många tankar inom mig som vill ut men jag får inte tag på början av tråden. Det inträffar tyvärr alldeles för många negativa händelser inom SRF, Synskadades riksförbund. Distriktsstyrelsen i Norrbotten kommer inte vidare i verksamheten eftersom man inte får någon arbetsro och jag blir fruktansvärt illa berörd när min kära vän och tvillingsjäl blir påhoppad hela tiden, hon som verkligen försöker jobba.

Nu fylls hjärnan av trötthet så det är bäst att sluta skriva.

Ha en god tid.Vi hörs och ses någon gång någonstans i livet.

NATIONALDAGEN

Denna nationaldag är snart till ända. Jag sitter och funderar, reflekterar och filosoferar över livets gång. Visst har jag vänner som jag bryr mig om och som bryr sig om mig. Men Det är ingen idé att söka kärlek och bekräftelse på att jag duger som jag är. Jag kommer ändå aldrig att bli den viktigaste människan i världen för någon.

TÄNKOMTANKAR

Dagens inlägg börjar med lite poesi.

SE MIG

Se mig hör mig rör mig.
Håll mig hårt.
Längtar så, kan du förstå?
Se mig hör mig rör mig.
Håll mig hårt.
Utan dig känns livet svårt.

Tänk om jag någon gång skulle få som jag vill i detta liv, då skulle jag köpa det där lilla, fina Älvsbyhuset med bastu och gästrum som jag så gärna vill ha, men det finns tyvärr inte nog med pengar.


Ha en god tid. Vi hörs och ses någon gång någonstans i livet.

RSS 2.0