DEN HÄR GAMLA KROPPEN OCH JAG

Det är svårt när den här gamla kroppen och dess ägare inte alls är överens. Ägaren till denna gamla kropp har fruktansvärt ont i höger höft och knä.

Det har hänt en hel del både positiva och negativa händelser sedan jag skrev. Jag vet inte om jag har berättat om biobesöket som jag gjorde tillsammans med en nära vän. Hon kom hit kvällen innan, det var underbart, härligt och roligt att träffa henne skrattet och glädjen bara bubblade ur oss båda, men vi pratade naturligtvis också allvar. Vår vänskap klarar tydligen av det mesta. Efter år av tystnad vet vi att vi finns till för varandra.

Nu har jag lättat mitt hjärta för idag.
Ha en god tid. Vi hörs och ses någon gång någonstans i livet.

GRUPPTILLHÖRIGHET OCH VIKÄNSLA

Den 30 januari medverkade jag i programmet Karlavagnen. ämnet för denna kväll var grupptillhörighet och vikänsla. Vad innebär dessa ord? Att tillhöra en eller flera grupper är viktigt eftersom man är en del av ett större sammanhang. Visst är det bra att träffa likasinnade men risken finns att om man blir isolerad tillsammans med personerna i den förening eller sammanslutning man tillhör. Det måste finnas andra människor utanför min speciella värld som jag kan umgås med under fullständigt avslappnade former.

RSS 2.0