NÅGRA TANKAR

Hurra Hurra Hurra! Äntligen kom jag in på bloggen på egen hand. Hoppas jag kan skicka iväg inlägget också. Den här morgonen började som vanligt med en tur på motionscykeln och sedan blev det dusch och frukost. Efter många om och men bar det av till affären för att handla mat. När jag kom hem redigerade vi dagens text och sedan lyssnade jag på musik via spotify, vilken lycka det är att ha upptäckt det sättet att lyssna på musik. Jag hör låten Min gamla gula flygmaskin med Streaplers hur många gånger som helst, texten är alldeles underbar. Den handlar om en liten kille som vid fem års ålder för första gången berättar för sin pappa att han är kär i Ann-Kristin. Pappa tycker att det låter roligt och blir smått förvånad. Han klappar sonen på kinden och säger "vad bra". Fyra år och någon månad senare händer samma sak. Sonen berättar för pappan att någon ska få hans gamla gula flygmaskin eftersom han fortfarande är kär i Ann-Kristin. En dag är sonen stor och har för länge sedan gift sig. Pappa minns när pojken fick sin första son. En tidig morgon ringer sonen upp sin far och berättar att någon ska få hans gamla gula flygmaskin eftersom han allt jämt är kär i Ann-Kristin.
Ha det gott.

MÅNDAGSTANKAR

Denna oktobermåndag började inte alls som jag tänkt mig. Det var meningen att jag skulle åka på måndagsträff med föreningskamraterna i SRF Luleå men eftersom färdtjänsten missade körningen sitter jag här och försöker bringa ordning och reda i mina virvlande tankar.






Jag ska försöka redogöra för den senaste tidens händelser och skeenden. Med kärleken gick det inte riktigt som jag tänkte men jag skulle gärna vilja behålla honom som vän. Det finns åtminstone ett svar på frågan om vad lycka egentligen är. Lycka är att kunna lyssna på musik via spotify på egen hand. Lycka är också att äntligen ha vågat ta kontakt med favoritfotografen. Under den gångna helgen har jag tillsammans med föreningskamrater från SRF, Synskadades riksförbund i Norrbotten och Västerbotten genomgått en mycket intressant styrelse och funktionärsutbildning, vi höll till på Sunderby folkhögskola. Jag har också lyssnat på en del ljudböcker och bra talböcker sedan sist. Bland annat Två soldater av Roslund och Hellström Inläsare av talboken är Doddo Parikas Lyssna och njut i fulla drag av hans röst. Bäst att sluta skriva för idag om min önskan är att läsaren ska förstå detta inlägg.
Ha det gott.

RSS 2.0